Niğde Valiliği tarafından 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan ‘Mahalli İdareler Seçimleri’ ile ilgili güvenlik ve alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendirme amaçlı “Seçim Güvenlik Toplantısı” yapıldı.



Valilik toplantı salonunda Vali Necmeddin Kılıç Başkanlığında yapılan “Seçim Güvenliği’’ toplantısına; Vali Yardımcısı Hanlar İden, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Albay Ufuk Nayır, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ,  Siyasi Parti İl Başkanları ile seçime katılacak Belediye Başkan Adayları katıldı.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri sürecindeki çalışmaların ele alındığı toplantıda; seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi için görüş alış verişinde bulunuldu.

Seçimlerin demokratik bir ortamda, huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için ilgili bütün Kurumların en üst düzeyde tedbirler almasının öneminin vurgulandığı toplantıda, seçime katılan adayların ve partilerin, yasalar ve Yüksek Seçim Kurulunun seçimle ilgili kararları doğrultusunda, birbirlerine karşı hoşgörülü ve centilmence davranarak seçim sürecinin en iyi şekilde geçirilebilmesine yardımcı olacakları ifade edildi.


 

Editör: TE Bilişim