Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 50. Yıl Caddesinde yeni yol ve kaldırım çalışması başlattı.
 İlçemiz 50. Yıl Sitesine bağlantılı işlek 50.Yıl caddesinde yeni yol ve kaldırım düzenlemesi çalışmalarıyla birlikte, Eski Hal arkasındaki bağlantılı ara çıkmaz sokağı 50.Yıl Caddesine bağlayan yeni geniş beton basamaklı aralıklı merdiven yapımını Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı araç ve ekiplerce başlandı.
Kentin işlek caddelerinden olan 50.Yıl Caddesinde bozulmuş olan yol ve kaldırımları trafiği rahatlatacak şekilde yeniden düzenleniyor. Esnaf ve vatandaşların talepleri doğrultusunda mevcut yol, her iki yönde genişletilerek, kaldırımlar içeri alınıyor. Ayrıca bu işlek caddeye Eski Hal Binası arkasından gelen çıkmaz sokak bağlantısı, yeni yan yana aralıklı iki çift geniş beton basamaklarla yeniden bağlanıyor. 
Cadde ve çıkmaz sokak esnaf ve sakinleri Belediye çalışmalarıyla ilgili yaptıkları açıklamada; “ Bor Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını, Belediye Başkanımız Sıtkı ERAT Bey kentimiz sorunlarını yerinde tespit ederek çözümler üretmektedir. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor. Görevlerinde başarılar diliyoruz.” Şeklinde açıklamalarda bulundular.      
 
Editör: TE Bilişim