Yaklaşan yerel seçimler öncesi partiler aday belirleme çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da ittifak görüşmeleri devam ediyor. Siyasi Partilerin genel merkezlerinde ittifak görüşmelerinin olanca hızıyla devam ettiği bu günlerde Niğde’de 3 belediye başkanının kasabalarına hizmet getirmek amacıyla oluşturduğu “Hizmet İttifakı” ilk meyvesini verdi. 

3 İHALE 18 ARALIK’TA YAPILACAK
Niğde’nin Kiledere, Alay ve Bağlama Belediye Başkanlarının ortak projesi olan arıtma tesisinin ihalesi 18 Aralık 2018 tarihinde yapılacak. Niğde Merkeze bağlı Kiledere Kasabasının AK Partili Belediye Başkanı Selami Yılmaz, Alay Kasabasının AK Partili Belediye Başkanı Tevfik Özbek ve Bağlama Kasabasının Milliyetçi Hareket Parti’li Belediye Başkanı Murat Karakuzu’nun ortak projesi olan Atıksu Arıtma Tesisi ihale aşamasına geldi. 

SELAMİ YILMAZ’IN MESAJI
Konuyla ilgili bilgi veren Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz, bölgeye bir arıtma tesisi kazandıracaklarının müjdesini verdi. 

GELECEĞE YÖNELİK YATIRIM
Alay ve Bağlama belediyeleriyle birlikte yürüttükleri projede ihale aşamasına geldiklerini ifade eden Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz, yeni atık su arıtma tesisinin günümüz teknolojisi ile uyumlu ve geleceğe yönelik bir yatırım olduğuna dikkat çekti.

MALİYETİ 7 MİLYON TL OLACAK
İller Bankası tarafından 18 Aralık’ta ihalesi yapılacak tesisin yaklaşık 7 Milyon TL’ye malolacağını kaydeden Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz, konuşmasına devamla şunları söyledi:

‘HİZMET İTTİFAKI’ SONUÇ VERDİ
“Bizim en asli görevlerimizden biri de yarınlarımız için doğayı korumaktır. Bu kapsamda büyük ve geniş kapsamlı bir arıtma tesisi oluşturmak için Alay Belediye Başkanımız Sayın Tevfik Özbek ve Bağlama Belediye Başkanımız Sayın Murat Karakuzu ile birlikte uzun süredir sürdürdüğümüz çalışmalarımız sonuç verdi. 18 Aralık 2018 tarihinde arıtma tesisimizin ihalesi yapılacaktır.

VEKİLLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Bu çerçevede yaptığımız çalışmalar konusunda bize katkı sağlayan AK Parti Milletvekillerimiz Sayın Yavuz Ergün’e ve Sayın Selim Gültekin’e teşekkür ediyorum.”
 


 
Editör: TE Bilişim