Çoktandır anlatmaya çalıştığım ama kimilerinin de anlamadığı ya da anlamak istemediği bir şey; nedir o? Zihniyet, anlayış ve işin erbabı olma meselesi… 

Her zaman sözünü ettiğim, bir belediye başkanını seçerken çalışacak olanının, halkın yanında olup halkı için çalışanın seçilmesi gerektiğiydi. Bu nedenle, özellikle belediye başkanlığı seçimlerinde partilerden çok kişileri desteklemeyi daha uygun buldum… 

Bir süre önce Bor kayabaşında yapılan parkı gezdim. Bugün de fotoğrafladım. Her şey mükemmel…

Yurt içi ve dışında bir çok yer gezmiş biri olarak, böylesine güzel tasarlanmış çok az parka rastladım desem yanlış olmaz. Sıtkı bey bu konuya çok özen göstermiş. O, insanların yürümeye korktuğu yerler, ailece piknik yapılabilecek, kitap okunabilecek, kafa dinleyebilecek ve hatta sanat yapılabilecek bir yer haline gelmiş. İşte medeniyet!!!  

İnsanlar her şeyin en güzeline layıktır ve Sıtkı Erat’da bunu en iyi şekilde başarmıştır.  Kendisini yürekten kutlar başarılarının devamını dilerim.

Bor’daki çalışmalar sadece bundan ibaret değil elbette.. Bir süre önce kültür ve sanat evine dönüştürülmüş olan ermeni kilisesi, temeli atılan yeni devlet hastanesi, kent merkezindeki çevre düzenlemeleri ve daha sözünü etmediğim diğer projeler. Bütün bunlar sadece Bor’un değil bu güzel ülkenin kazanımlarıdır.

Yiğidin hakkını vermek gerekir..!. Sayın Sıtkı Erat çalışıyor, başarıyor…