Niğde Ömer Halisdemir Araştırma Hastanesine Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü tarafından Yoğun Bakım Servisinde kullanılmak üzere 10 Adet Hasta Takip Monitörü ve 1 Adet Merkezi İzlem Monitörü Bağışı Yapıldı.

Hasta takip monitörleri, hasta bakım ve takibi sırasında EKG, kalp atımı, oksijen satürasyonu, basınç, ısı gibi parametrelerini izlemeye yarayan, geçmişe dönük kayıtları hafızasına kaydeden, yaşamı tehdit eden pek çok durumu, tüm monitörlerin bağlandığı tek bir merkezi monitörle, tek bir hemşire tarafından gözlemlenerek erken fark edilmesini sağlayan ve böylece parametre değişikliklerine bağlı ölümlere yol açabilecek durumların önüne geçilebilen, hayati önem taşıyan cihazlardır.

Bağışla ilgili Hastane Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın: ‘’Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanemize 10 Adet Hasta Takip Monitörü ve 1 Adet Merkezi İzlem Monitörü pandemi sürecinde çok değerli tıbbi cihazların bağışı yapılmış ve kullanıma hazır hale getirilmiştir. Emeği geçen Yapı Kredi Bankası yetkililerine şükranlarımızı sunarız.’’dedi.

Editör: TE Bilişim