Sitemize ulaşan gıda ile ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Çok çarpıcı bu gıda terörü haberini okuyunca eminiz siz de ekmeğinizle oynatmayacak ve çok dikkatli olacaksınız.

Dâhi GEDİK Editör ÖZEL

İsmini şu aşamada vermek istemediğimiz ve Site Yöneticimiz Selim GÖKEL ve  bendeniz Borhaber.net Editörü Dâhi GEDİK  ile bire bir görüşen ve ekmeği göstererek detayları veren vatandaş başından geçenleri şöyle dile getirdi ; ‘’Geçtiğimiz Cumartesi sabahı kapıcımız tarafından kahvaltı soframız için getirttiğimiz ekmeği ikiye bölüp eşim ve çocuklarıma paylaştıracakken ekmeğin içinden ‘mavi renkli pet şişe kapak halkasını’ fark ettim ve deyim yerindeyse şok oldum. Hemen kapıcımızdan ekmeği nereden aldığını öğrenerek, satıcıya giderek durumu anlatıp ekmeği gösterdim ve kendisinin de fotoğraflamasını ve üreten fırına iletmesini ifade ettim.

 

Eve döner dönmez ALO 174 GIDA HATTINI aradım ve durumdan şikayetimi arz ettim. Ayrıca Niğde İl Tarım Müdürlüğünden bir yetkiliye de ulaşarak durumu onlara da şikayetimi arz ederek ,işlem başlatılmasını talep ettim. Hafta sonu olması hasebi ile hemen işleme alınmadı fakat, Pazartesi ilk işim, resmi şikayetimi İl Müdürlüğümüze iletmek oldu. İşleme konulup gereğinin yapılmasını şahsım, ailem ve kamu sağlığı açısından bu konunun basına da yansımasını istedim.’’ şeklinde ifade etti.

 

Bize de, Tüm yetkililere ve üretici fırına bu konunun takipçisi olduğumuzu siz saygıdeğer okurlarımıza iletmek olduğunu beyan etmek düşüyor.

 

EDİTÖRÜN BİLGİ NOTU :

Bu ve benzeri şikayetlerinizi lütfen başta üretici ya da satıcıya ulaşabildiğiniz tüm  tüm yetkililere elinizde ayıplı ürünün kendisini , fotoğrafını, videosunu fişini yahut faturasıyla birlikte ibraz ederek zaman kaybetmeden bildiriniz.


Editör: TE Bilişim