Programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, akademik personeller ve davetliler ile çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan program, Arş. Gör. Emine Yıldırım ve Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nil Bağrıaçık’ın ebeliğin genel durumu ve önemi hakkındaki konuşmalarıyla devam etti. Ayrıca programda, Türk Ebeler Derneği Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nazan Karahan ‘Gelenekten geleceğe ebelik’ başlıklı konferansında, ebeliğin tarihi, önemi ve geleceği konularında bilgilerini katılımcılar ile paylaştı.

Program, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ABD. Öğr. Gör. Ahmet Can Çakal ve öğrencilerinin müzik dinletisi ve ardından üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu’ndan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Meryem Altun ve ekibinin gösterisi ile son buldu.

Etkinliklerin sonrasında, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Öğr. Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Meryem Altun’a ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğr. Gör. Ahmet Can Çakal’a teşekkür belgesi takdim edildi.
 

 
Editör: TE Bilişim