Türk Sağlık Sen Niğde Şubesi Başkanı Soner Kırman, hizmet bayrağını Adnan Özer’e devretti. Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Niğde Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu’nu yaptı.


Hafta sonu yapılan kongreye Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcısı, Kürşat Atmaca, Zafer Yıldırım, Abdurrahman Uysal, Türk Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Taner Kara, MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, MHP İl Başkanı Nuri Ertan,MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Kızıl ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Oluşturulan divanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşımız okundu. Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Türk Sağlık Sen Niğde Şubesi Başkanı Soner Kırman; “ 4 yıllık görev süresince Şube Başkanlığı ile üyeler arasında bir köprü oluşturduklarını dile getiren Kırman, “Cefakarca, fedakarca görev yapan, işyeri ve ilçe temsilcilerime, yine; 4 yıllık görev süremizin her anında bizlerle birlikte olup, mücadelemize inanarak destek veren, çok ama çok değerli üyelerimize,şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyor, sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca; siyah olmasa, beyazın değerinin anlaşılmayacağı felsefesinden hareketle, görev yaptığımız süre içerisinde, faaliyetlerimizde her türlü engellemeyi yapan, baskılar uygulamaya çalışan ve önümüzden - arkamızdan dedikodularımızı yapan herkesi de, vicdanları ve yüce yaradan ile baş başa bırakıyor ; teşkilatım adına olmasa da ; bizlere mücadele zemini oluşturdukları ve mücadele azmimizi hep diri tuttukları için, şahsım adına  teşekkür ediyorum” dedi.


Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'de kısa bir konuşma yaptı. Türk Sağlık Sen Niğde Şube Başkanlığına aday olan  Adnan Özer ise yaptığı konuşmada;  “ Şube Başkanımız Sayın Soner Kırman Bey ve yönetim kurulu üyeleri, nasıl Türk Sağlık Sen bayrağını başarılı bir şekilde Niğde'de dalgalandırdı ise, biz de aynı şevk ve enerji ile bu bayrağı daha da ileri götürmek için gece gündüz çalışacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyoruz" dedi ve Soner Kırman ve eski yönetime hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

Tek liste ile gidilen Olağan Genel Kurulda yeni başkan Adnan Özer seçilirken yönetim kurulu Asil Üyeler; Mehmet Ballı, Bayram Ergül, Bülent Çukur, İbrahim Cem Şahinoglu, Ahmet Ünal Şemun İnce

Yedek üyeler; Süleyman Dinçel, Hülya Aslan, Kamil Akkaş, Recep Avcı, Ali Ak, Ramazan Koçak Hakan Altın Denetleme Kurulu Asil Üyeleri; Günay Erdem, Selahattin Koyun, Kenan Levent, Yedek Üyeleri; Hasbi Toprak, İsmayil Meşe, Ahmet Divrin olurken, Disiplin Kurulu Asil Üyeleri Hayati Topal, Haşan Özekim, Behiç Baysal

Yedek Üyeleri; Mustafa Demiray, Sermet Karaca, Namık Özdemir oldu.

Üst Kurul Delege Adayları ise Adnan Özer olarak seçildi.





Editör: TE Bilişim