SES Niğde İl Temsilcisi Yılmaz Yıldız, Tıp Bayramında yapılacak olan grev için açıklamalarda bulundu.

 

 

14 MART (Tıp Bayramı) ta üretimden gelen gücümüzü kullanarak TTB/SES/TDB ve diğer bileşenlerle birlikte hizmet üretmiyoruz. İş, ücret ve gelecek güvencesi ile iş yeri güvenliği için, nitelikli bir sağlık hizmeti sunumu için, halkın sağlığını korumayı önceleyen bir sağlık sistemi için; 14 Mart 2014 günü Acil Hizmetler ve yatan hastalar dışında hizmet veremeyeceğiz. Tüm emekçileri 14 Mart’a kadar yapacağımız eylemlere/etkinliklere katılmaya ve 14 Mart günü taleplerimiz için alanlarda, omuz omuza g(ö)rev’ de olmaya davet ediyoruz.

 

NİĞDE DEVLAT HASTANESİ :  Melike ÖCAL ve Selda TOKGÖZ

EK BİNA VE ADSM                :  Yılmaz YILDIZ ve Cuma ÇELİK

SAĞLIK/HALK SAĞLIĞI MÜD:  İzzet GÜNDÜZ ve Ferhat SEVİM

VEREM SAVAŞ/2 NOLU ASM

SAYMANLIK/KETEM              : Hatice KAYACAN ve Feridun ERTÜRK

BOR TSM/BOR DEVLET HAST: Arzu KARAKUŞ ve Şahin OVACIK

TSM/1 ve 3 NOLU ASM     : Rıza TEMEL ve Ümit BELENDİR ve diğer aktivistlerimiz GREV örgütlemek için (Çarşamba+Perşembe) günleri yoğun bir şekilde iş yerlerine çalışma yapacaklardır.

 

1-) 14 MART günü (GREV) Saat:09;00’dan itibaren SES’te toplanacağız. Birlikte kahvaltı yapıp gelişmeleri değerlendireceğiz. İş yerlerinde greve ilişkin gelişebilecek olumsuzluklar olursa yönetim olarak derhal müdahil olcağız. Yerel basın bilgilendirmeleri yapılacak.

 

2-) Saat:12;00’dan sonra SES olarak İlimizde bulunan siyasi partilerin seçim bürolarına basın eşliğinde gidilerek ‘’niçin grev yaptığımızı ve taleplerimizi’’ ifade edeceğiz.

 

3-) Saat: 16;15’da sendikamızdan önlüklerimiz, pankartlarımızla birlikte sloganlar eşliğinde Hükümet Meydanına yürüyüşe geçeceğiz. Saat:17;00 bileşenlerin eşliğinde meydanda basın açıklaması yapıp halaylar, türküler, davul, zurna eşliğinde taleplerimizi ifade edeceğiz.

 

 

Editör: TE Bilişim