SES Niğde İl Temsilcisi Yılmaz Yıldız  Sağlık çalışanlarının promosyon ödemesi ile ilgili basın açıklaması yaptı.


Bilindiği üzere Niğde’de görev yapan  Sağlık çalışanlarının promosyon konusunda bir çok tartışma çıkmış olay mahkemeye kadar intikal etmişti.

Yılmaz Yıldız’ın açıklaması şöyle;

 

BANKA PROMOSYON SORUNU KISMEN ÇÖZÜMLENDİ. SÜRECİ TAKİP EDİYORUZ..

Banka promosyonlarından yararlanamayanlara 360 TL hesaplarına yatırılmıştır. Şerh kararı altında imzalanan metinlerde aldıkları paraların eksik olduğunu düşünen varsa SES Niğde Temsilciliğimizle İVEDİ olarak iletişime geçmeleri önemlidir.

 

15.11.2010 tarihinde tüm sağlık çalışanları adına (yaklaşık 2000 kişi) iş kolumuzda yetkili sendika SAĞLIK SEN/İşveren vekili SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ilgili banka üzerinden 5 yıllık BANKA PROMOSYON ŞARTNAMESİ düzenlenmiştir. Bu sözleşmenin 13 Md; 15 Kasım’dan sonra kuruma gelenlerin banka promosyon hakkından yararlanamayacağını hüküm altına alınmıştır. Sağlık Sen’in bu ikirçikli tutumu sonucunda sağlık emekçileri mağdur edilmiştir. Bu durum iş yerlerinde ve kamuoyunda tarafımızdan teşhir edildiği için malum güç odakları sendikamızla ve kadrolarımızla, iş yeri temsilcilerimizle bilinçli olarak uğraşmaya başlamışlardır.

 


       SES NİĞDE TEMSİLCİLİĞİ olarak kuruma 15.11.2010 tarihinden sonra gelenlerin banka promosyonu alabilmeleri için uzunca bir süre adli/idari eylemsellikler içinde olduk. Temsilcilik Başkanımız Yılmaz YILDIZ'ın yargılanması hala devam ediyor. Kazananlar her zaman mücadele edenler olmuştur. Kaybedenin olmayacağı bu süreçte tüm arkadaşlara sağlıklı güzel günler dilerim. Kazanılmış olan paralar zaten onların haklarıydı. Analarının sütü kadar temiz ve helal bir emek sonuncunda edinilmiştir. İyi/güzel/mutlu günlerde harcamaları dileğiyle.

KONU İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERİMİZ İÇİN TIKLAYIN




 

Editör: TE Bilişim