Niğde Sağlık Çalışanları Derneği tarafından Niğde Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro gecesi yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA

Tiyatro etkinliği öncesi konuşan Niğde Sağlık Çalışanları Derneği yönetim kurulu başkanı Hakan Altın yaptığı konuşmada:   “Niğde Sağlık Çalışanları Derneği olarak, ilimizdeki yaklaşık 3500 civarında olan ve gün geçtikçe daha da büyüyen sağlık camiasında beraberliği ve dayanışmayı sağlamak amacıyla; dernek üyelerinin ve sağlık çalışanlarının mesleki hak ve çıkarlarını koruyarak tamamen sosyal birliktelik vizyonu üzerine kurulmuş bulunuyoruz.  Biz kimiz? Sen kimsin? Veya kimlerdensin? diye sorgulamadan üst kimlik sağlık çalışanı olmak diyoruz.Her meslek gurubunda olduğu gibi elbette bizlerinde sorunları var. Bu sorunların çözüm ortağı olmak istiyoruz. Meşakkatli çalışma ortamından biraz olsun uzaklaşarak birarada olmak istiyoruz. Toplumsal hayatta, ilişkileri pekiştirilmiş tüm sağlık çalışanlarının birbirlerini tanımasını , bilmesini istiyoruz.Bu yüzden birlik olalım dedik .
NİSADER olarak bu birlikteliği 2014 yılı eylül ayında resmileştirdik. Niğdemize hayırlı olsun.’’ diye konuştu.

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

‘En önemli öznemiz : Niğde halkına daha nitelikli sağlık hizmeti sunulmasına destek olmaktır’ diyen Başkan Altın; ‘artık sağlık çalışanlarının takım ruhlu çalışmaları için Sağlık Çalışanlarına yönelik sosyal tesis açmak ,yarışma, tiyatro, kahvaltı, eğitim, seminer, gezi gibi etkinlikler düzenleyerek yüksek motivasyonla çalışmasına yardımcı olmaktır’ dedi.

Altın, “Ayrıca bu etkinliğimizde bizlere destek olan Niğde Üniversitesi Tiyatro Kursu hocası Pembe Mavuş’a ve kendiside bir sağlık çalışanı olan Çukurkuyu Belediye Başkanı sayın İleri Koçak’a teşekkür ederim” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DAVET

Birleştirici bir güç olmayı hedeflediklerini belirten Başkan Hakan Altın:” Bütün Sağlık Çalışanlarını kendi yuvaları olan Niğde Sağlık Çalışanları Derneğine üye olmaya davet ediyorum; unutmayın ki “Sen varsan Biz varız “ dedi



Editör: TE Bilişim