Niğde’de parmağı kopan 2 yaşındaki kız çocuğu saatlerce parmağının dikilmesini bekledi.


Ulukışla İlçesine bağlı  Hasangazi Köyünde elini demir kapıya sıkıştırması sonucu parmağı kopan 2 yaşındaki Zeynep G.’nin  saatlerce parmağının dikilmediği ve Plastik Cerrah Uzmanının “bu saatte parmak dikemem” dediği ileri sürüldü.

İddiaya göre; 2 yaşındaki Zeynep G.  Ulukışla ilçesi Hasangazi köyünde kendi evlerine ait demir kapıya elini sıkıştırdı. Parmağı kopan küçük çocuk ailesi tarafından ilk olarak Ulukışla Devlet Hastanesine buradan da Niğde devlet Hastanesine getirildi. Acil serviste küçük kıza ilk müdahaleyi acil servis doktorları yaptı.

Saatler sonra acile Plastik Cerrah Uzmanı gelerek; “bu saatte bu parmağı dikemem” diyerek gitti. Doktorun bu söylemi sonrası şoka giren aile çaresiz bir şekilde kendilerine uzanacak eli bekledi.

Çaresiz aile durumu polise bildirerek doktordan şikayetçi olurken, acil servisteki pratisyen hekim tarafından 2 yaşındaki Zeynep G.’nin parmağı  saatler sonra dikildi.


Küçük Kızın Babası:”Biz 3 saattir buradayız. Parmağı dikmediler. Plastik cerrahi uzmanı geldi “benim işim değil” dedi bıraktı gitti. Acildeki doktorlara bir şey diyeceğim yok ama S.A isimli doktordan şikâyetçiyim. 3 buçuk 4 saat oldu bekliyoruz. Acildeki Doktorlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilişim