Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen iştişare toplantısı yaptı.
 
Geçtiğimiz haftalarda 5. Olağan genel kurulu sonucunda Türk Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanlığına seçilen Adnan Özer ve yönetim kurulu, Grand Otel toplantı salonunda iş yeri temsilcileri ile iştişare toplantısı yapıldı.
 
Toplantıya işyeri temsilcilerinin yanında,  Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kürşat Yıldırım ve Zafer Atmaca katıldı.
 
ÖZER; YANDAŞ SARI SENDİKALAR KARŞIMIZA ÇIKIYOR
 
Türk Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Adnan Özer yaptığı konuşmada; Sizlerin bildiği gibi kutlu davalarda çekilen çileler kutsaldır. Bir gün haramilerin saltanatı son bulacak. Güneş karanlığı delerek bizlerin üzerine de nur gibi ışığını saçacaktır. Yol çetin… Karşımızda çok büyük engeller var, bunları sizlerde çok iyi biliyorsunuz. Kimi zaman hükümet mensubu, kimi zaman il başkanı, ilçe başkanı, kimi zaman belediye başkanı, çoğu zamanda siyasetçilerin tetikçiliğini yapan yöneticiler ve kendisine memur sendikası diyen, memuru bir kalemde satan yandaş, sarı sendika olarak karşımıza çıkıyorlar.
İşte bu yüzdendir ki, Türk Sağlık-Sen üyeleri gururlu ve onurludur. Çünkü zalimlerin zulmüne asla boyun eğmeyen, mücadelesinde zayıflık göstermeyen dik duruşlu, omurgalı üyeleri ve teşkilat mensupları vardır. Mazlumun karşısında yunus misali, zalimin karşısında yavuz gibidirler.
 
BİRGÜN MUTLAKA HESAP SORULACAKTIR
 
Başkan Özer; Biz kimseden ayrıcalık istemiyoruz. Bizlerin bir paralel hesabı yoktur. İki yılda ayakkabı aldığımız için kutu koleksiyonumuz da yoktur. Biz anamızdan gördüğümüz için ayakkabı kutusunu genelde soba tutuşturmakta kullanırız. Bizi yöneten beyler, buradan size sesleniyorum. Bizleri yaptığımız işlerle değerlendirin. Kimsenin sendikasına, siyasi görüşüne bakılmasın. Nedense Adalet, Adalet diyen insanlar en çok adaletsizlik yapıyorlar. Biz çok şey istemiyoruz, sadece adil olun diyoruz. Ey zalimler! Şunu da unutmayın bize zulmedenlerden bir gün mutlaka hesap sorulacaktır.”dedi.

 
İştişare toplantısında Türk Sağlık-Sen Genel Merkez yöneticileri de birer konuşma yaptılar. Toplantıda sağlık çalışanlarının sorunları ve çözüm önerileri dile getirildi. Toplantı sonunda eski sendika çalışanlarına plaket ve sertifika  verildi. İşyeri temsilciliği yaparken amansız hastalığa yakalanan Sağlık Müdürlüğü işyeri temsilcisi merhum Halim Tonel’in plaketi ise eşi Sevim Tonel’e takdim edildi.
 

Fotoğraf: Mehmet DEMİRTAŞ








Editör: TE Bilişim