Niğde'de faaliyet gösteren Cemre Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlediği programda Samanyolu Televizyonu ekranlarında yayınlanan Yeşil Elma programının Oktay Ustası, Oktay Aymelek'i, Niğdeli hanımlarla buluşturdu. Oktay ustanın hakemliğinde yemekteki hünerlerini sergileyen Niğdeliler, keyifli saatler yaşadı.



Tatlılar, Börekler ve Pastalar kategorilerinde yarışmaların yapıldığı programda sahnede de izleyicilerin katıldığı yarışmalar yapılarak birincilere çeşitli hediyeler verildi. Programı düzenleyen Cemre Derneği Başkanı Ayşe Şan, "Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla düzenlediğimiz bu programda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Geçliğe yapılan yatırımların geleceğe yapılan yatırımlar olduğunun farkında olarak katılımlarınız bizim için çok kıymetli. İnsanlığı derinlemesine yaşamaya olan inancımız sizlerin varlığı ile anlam ve güç kazanıyor. Birbirimize olan desteğin ve beraberliğimizin bizi daha yükseklere taşıyacağına sonsuz inanıyoruz. Biz bunu atalarımıza vefa olarak, gençlerimize de bir borç olarak görüyoruz. Bu balgamda katılımlarınıza bir kez daha teşekkür ediyor, sponsorlarımıza ve bu işte var gücü ile çalışan sevgili, gönüllü arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum." dedi.


Şan'ın konuşmasının ardından hanımlarla buluşan Oktay Usta, hanımların maharetlerini gördü. Programda öğrenciler yararına satılan Oktay Usta önlüğü, bin 550 liraya satıldı






Editör: TE Bilişim