Niğde Devlet Hastanesi eski müdür yardımcısı Niğdeli hemşerimizi Adnan Bayraktar Sendika Genel Başkanı oldu. 


Haber: Burcu ÇOPUR

Cihan Sendikalar Konfederasyonuna bağlı Ufuk Sağlık-Sen 1. Olağan Kongresini 12-13/04/2014 tarihinde Ankara'da gerçekleştirdi. Genel Başkan olarak Adnan Bayraktar seçildi  

Cihan Sendikalar Konfederasyonunu bağlı bir çok sendika Ufuk Sağlık Sen gibi Ufuk Tarım Sen ve Ufuk Enerji Sen geçtiğimiz hafta  1. olağan genel kurullarını yaparak yeni yönetimlerini belirledi.

Sendika genel merkezlerinde gerçekleşen seçimler sonucunda Ufuk Sağlık Sen Genel Başkanlığına hemşerimiz  Adnan Bayraktar, Ufuk Büro Sen Genel Başkanlığına Fatih Tekin, Ufuk Tarım Sen Genel Başkanlığına Cemalettin Çelik, Ufuk Enerji Sen Genel Başkanlığına ise Bayram Ali Bahadır seçildi.

 
Genel Başkanlığı devralan Adnan Bayraktar Mili ruh, milli düşünce diğerkâmlık duygusu ile hareket edeceklerini belirterek şunları söyledi: ‘Bizde Erkan başkanın tarif ettiği şekilde sendikamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bütün sağlık  ve sosyal hizmetleri görevlilerinin ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki  hak ve menfaatlerini korumak ve geliştirmek üzere gerekli yasal düzenlemelerin yapılması için çalışacağız. Tüm sağlık personelini kendi konumunda kabul edip, din, mezhep, bölge farkı gözetmeksizin kucaklayan şeffaf bir sendikacılık yapacağız.” dedi.








Editör: TE Bilişim