Niğde’de koronavirüs nedeniyle vaka sayıları her geçen gün artmaya devam ediyor. Dün itibariyle 60 yeni vakanın daha eklenmesiyle iki günde pozitif vaka sayısı 123’e yükseldi.

Çin’in Wuhan kentinden çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ülkemizde de olduğu Niğde’de son günlerde hızla artmaya başladı. Niğde’de koronavirüs testi pozitif çıkanların sayısı her geçen gün artarken vaka sayısına 63 yeni vaka daha eklendi. İl genelinde aktif vaka sayısı 330’a yükseldi.

Dün sonuçlanan koronavirüs testine 63 yeni vaka daha eklenirken virüs nedeniyle 13 kişi hayatını kaybetti. il genelinde iki günde toplam 123 kişide koronavirüs çıkarken, Yeni vakalarla birlikte Niğde’de mevcut COVİD-19 vaka sayısı 330’a çıktı. Niğde’de 27 Mart’tan itibaren ilimizde koronavirüse yakalanan kişi sayısı 800’e yaklaştı. Bugüne kadar Koronavirüsten 13 kişi hayatını kaybederken yeni vakaların en aza indirilmesi için köy ve kasabalarda jandarma ekipleri, il ve ilçelerde ise emniyet müdürlüğü ekipleri maske, mesafe ve temizlik konularında denetimlerini arttırdı.

Editör: TE Bilişim