Niğde Tabip Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimde Doç.Dr. Bülent Çakmak Niğde Tabipler Odası Başkanı olarak seçildi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Bülent Çakmak geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Niğde Tabipler Odası Başkanlığının Olağan Genel Kurulunda gerçekleştirilen seçim sonucunda başkan seçildi.

Niğde Tabipler Odası’nın yeni başkanı Doç.Dr. Bülent Çakmak ve Yönetim Kurulu Cuma günü mazbatasını alarak görevine başladı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sayısız bir çok başarılı operasyonlara imza atan Doç.Dr. Bülent Çakmak, Niğde’de ilk defa laparoskopikhisterektomi (kapalı rahim alınması), EndometriumCa (rahim kanseri) ameliyatlarını gerçekleştirdi. Türkiye’de oldukça zor gerçekleştirilen bu tür ameliyatları Niğde'de Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde rutin uygulanan ameliyatlar haline getiren başarılı doktor Doç.Dr. Bülent Çakmak ayrıca yine Niğde’de ilk kez Amniosentez işlemini yapan ve bu işlemi Niğde’de rutin bir prosedür haline getiren Türkiye’nin sayılı laparoskopik cerrahlar arasında yer alıyor.

Niğde için çok büyük şans olan Doç. Dr.Bülent Çakmak’ın başkanlığındaki Niğde Tabip Odası’nın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

1. Bülent Çakmak

2. Mustafa Doğan

3. Selda Yavaşcan

4. Esra Cihan

5. Fazilet Kocaöz

YÖNETİM KURULU YEDEK

1. Nevzat Atılgan

2. Koray Osman Turan

3. Mustafa Cumaoğlu

4. Bilge Pınar Keskinsoy

5. Tarık Demirdağ

ONUR KURULU ASİL

1. Hacı Bolat

2. Engin Elmacı

3. Murat Özdil

4. Nusret Ayaz

5. Bilal Günaydın

ONUR KURULU YEDEK

1. Şeyma Nur Yıldırım

2. Zeynep Öztorun

3. Çağlar Uygun

4. Yusuf Kürşat Yağmur

5. İsmail Coşkun

DENETLEME KURULU ASİL

1. Kenan Öztorun

2. Özgür Kocaöz

3. Furkan Çırakoğlu

DENETLEME KURULU YEDEK

1. Mete Genç

2. Fatma Yağmur

3. Ersin Koç

Editör: TE Bilişim