Adnan Özer; 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun Adnan Özer; 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine ziyarette bulundu. Ziyarette Niğde protokolüne Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yağmur Şener ve Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan İbiş de eşlik etti.

Niğde protokolüne Diş Hekimliği Fakültesinin açıldığı dönemden bugüne kadar olan gelişmeler hakkında detaylı bilgiler veren Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yağmur Şener, Diş Hekimliği Fakültesi alanında uzman ve yetkin akademisyenler ile güçlendirmeye devam ettiklerini vurgulayarak fakültenin fiziki anlamda da bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak bir seviyeye getirme çabasında olduklarını dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ise Diş Hekimliği Fakültesinde, akademik ve teknik eksikliklerimizi hızla tamamlayarak klinik hizmetlerine en kısa zamanda başlaması için gayret sarf ettiklerini vurgulayarak kaliteli klinik hizmetlerin verilebilmesi için teknik donanım kapasitesinin de her geçen gün artırıldığını ifade etti.

Diş Hekimliği Fakültesine yapılan yatırımlar ile ilgili de detaylı bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca, bölgesel kalkınmaya destek sağlamak vizyonu ile yürüttükleri çalışmalarda Niğde protokolündeki tüm değerli isimlerden de destek beklediklerini ayrıca belirtti.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise açıklamalarında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin bölgeye önemli bir katma değer sağladığını aktararak, Niğde iline fayda getirecek her türlü işbirliğine ve desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim