Niğde Milletvekili Selim Gültekin ile Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar’a ziyarette bulundu ve Diş Hekimliği Fakültesi’yle ilgili hazırlıkları yerinde inceledi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde  yürütülen çalışmalar hakkında Niğde Milletvekili Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e bilgiler vererek ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Niğde Milletvekili Selim Gültekin ise ziyaretteki açıklamalarında, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde yapılan çalışmaların Niğde için önemli bir değer olduğunu ve her zaman üniversitenin gelişimine destek verdiklerini ifade ederek çalışmalarında Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar'a başarılar diledi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de ziyaretteki açıklamalarında, Niğde Belediyesi olarak her zaman madden ve manen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin yanında olduklarını söyleyerek sıcak karşılamaları dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür etti.

Protokol Üyeleri Diş Hekimliği Fakültemizde İncelemede Bulundu

Ziyaret programının ardından Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas Gökhan, bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü Diş Hekimliği Fakültemizin, hasta kabul, muayene, öğrencilerin klinik becerilerini geliştirecekleri preklinik ve fantom laboratuvar ile derslikleri ve idari kısımları gezerek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ziyarete ayrıca, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas Gökhan da eşlik etti.

Niğde Milletvekili Selim Gültekin ile Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e eğitim-öğretim ile ağız ve diş sağlığı hizmetleri için yapılan hazırlıklar hakkında detaylı bilgiler veren Rektör  Prof. Dr. Muhsin Kar, Diş Hekimliği Fakültemizdeki tadilat çalışmalarının planlandığı gibi ilerlediğini ve Fakültenin yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Diş Hekimliği Fakültesinde eğitim-öğretime başlanabilmesi için YÖK tarafından istenilen fiziki ortamı hazırlayarak ve asgari öğretim üyesini temin ederek 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Diş Hekimliği Fakültesine öğrenci almayı planladıklarını vurguladı.

Programa eşlik eden Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Doç. Dr. Kubilay Akçaözoğlu ve tadilat işlemlerinde görev alan teknik personeller de incelemelerde bulunan heyete ayrıca bilgiler verdi.

Niğde Milletvekili Selim Gültekin ile Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir inceleme sonrasında gerçekleştirdikleri açıklamada, bakım ve onarımın devam ettiği Diş Hekimliği Fakültemize, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesinin Niğde’liler için nitelikli ağız ve diş sağlığı hizmeti alabilecekleri önemli bir alternatif” olduğunu belirttiler. Ayrıca, Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Diş Hekimliği Fakültesinin daha sağlıklı ve daha iyi ortamlarda hizmet sunabilmesi için gerekli her türlü desteği sağlayacağını vurgulayarak Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin bugünlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Ziyaret programı, günün anısına çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim