Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Demokrasi Nöbetinin 18. Gününde Şehit Ömer Halisdemir meydanında stant açtı. 
Meydanda toplanan vatandaşlara şehitlerimiz adına helva ikram edildi.

Niğde merkezinde valilik önünde devam eden demokrasi nöbetine Niğde Kamu Hastaneleri Birliği olarak, birliğimize bağlı tesislerin idareci ve personellerinin katılımıyla, milli iradeye destek vermek için stant açıldı. Genel Sekreter Uzm. Dr. Fatih Balcı, Tıbbı Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Yücel Yılmaz, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Faik Serdar Aydın, Mali Himetler Başkanı Barış Bozdemir Hastane yöneticileri ve personellerle birlikte demokrasi nöbetine destek verildi.

Milli iradeye destek amacıyla açılan stantta vatandaşlarımızın, parmak ucu kan şekeri ve tansiyonları ölçüldü. Yoğun ilgi gören stant’ta ayrıca diş macunu ve diş fırcası da dağıtıldı. Niğde Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl müftüsü Alaattin Gürpınar, Niğde Ak Parti Milletvekili adayı Yaşar Ataç stantımızı ziyaret ederek destek verdiler.

Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fatih Balcı, milli iradenin en güçlü irade olduğu, milletçe büyüklüğümüzün tüm dünyaya gösterildiğini ifade ederek şunları söyledi. Balcı,” yıllardan beri ülkemiz sürekli tehditlerle yaşamaktadır. En son yaşadığımız 15 Temmuz darbe girişimi milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu en yoğun biçimde yaşattığını gösterdi.Millet olarak ülke olarak çok güçlüyüz. İnşallah bu tür olaylar birkere daha yaşamayız.” dedi.

Stantımızın günlerdir devam eden demokrasi nöbeti için kurum olarak destek vermek adına açıldığını ifade eden Uzm. Dr. Balcı şöyle devam etti. Balcı,” Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak, milli iradeye destek vermek adına halkımızla birarada olmak için organizasyon yaptık. Şehitlerimiz anısına 3000 kişilik helva halkımıza ikram ettik ve stant açarak akşam meydanda toplanan vatandaşlarımızın kan şekerlerini ve tansiyonlarını ölçtük. Diş macunu ve diş fırçası dağıttık. Kurum olarak yapabileceğimiz ne varsa yapmayı planlamaktayız. Tüm halkımızı standımıza bekliyoruz” dedi.


 
Editör: TE Bilişim