Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Niğde Devlet Hastanesi hastalara otel konforunda hizmet sunuyor. 


Niğde Devlet Hastanesinin sunduğu hizmete bir yenisini daha ekledi. Hastalara Otelcilik hizmeti olarak, karşılama hostesi, çay ikramı ve bukletler vermeye başladı.


Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, İl Sağlık Müdürü Yılmaz Yücel ve Halk Sağlığı Müdür V. Abdullah Bircan ile daha önceki yapılan toplantılarda alınan kararların uygulanmasına başlanması sebebiyle Niğde Devlet Hastanesini ziyaret etti. Vali Necmettin Kılıç Niğde Devlet Hastanesine yaptığı ziyarette Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fatih Balcı Hastane yöneticilerinden başlatılan hizmetler hakkında bilgi aldı.


Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Fatih Balcı yaptığı açıklamada “Hastaneler yatarak tedavi verilen kurumlar olup hastanelerin de günümüz şartlarına ayak uydurması tıbbı hizmetlerin yanı sıra otelcilik hizmetlerinin de en iyi şekilde verilmesi gerekmektedir. Niğde Devlet Hastanesinin her geçen gün hizmetlerine bir yenisi ekleyerek kalite seviyesini yükseltmek için sürekli çalışmalar yapmaktayız. Hastanelerdeki yatan hastalara evlerindeki konforu aratmayacak hizmetlerin verilmesi kaçınılmazdır. Hastalarımızın daha hijyenik daha konforlu daha ferah ortamlarda tedavi olmaları en doğal haklarıdır. Hastalarımızın hizmet aldıkları süre boyunca ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için yeni düzenlemeler yaptık. Her yatan hastamıza sabun, terlik şampuan vb. bukletler ile paketlenmiş çarşaf ve nevresim verilmektedir. Acil servisteki hastalarımıza karşılama ve hosteslik hizmetin yanı sıra çay servisi de yapılmaktadır. Bu sayede hastalarımıza tedavileri süresince hem kendilerini daha rahat hissetmeleri hem de moral ve motivasyonun artırılması hedeflenmektedir. “ dedi


Editör: TE Bilişim