Niğde Valiliği'nin önderliğinde İl Sağlık Müdürlüğü ve Niğde Anadolu FK'nın el ele vermesiyle hayata geçecek örnek çalışma başlıyor.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in önderliğinde Niğde Anadolu FK Futbol Okulları ile el ele verip "Sağlıklı Çocuk Projesi" ni hayata geçirecek Niğde Sağlık İl Müdürlüğü, konuyla ilgili detaylı bilgilendirme yapmak amacıyla  Altınordu FK Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı ziyaret etti.

Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Tesisleri'nde gerçekleşen ziyareti Niğde İl Sağlık Müdürü Ertan Değirmencioğlu gerçekleştirirken kendisine Niğde Anadolu FK İdari Direktörü Hasib Ertürk ile Niğde Anadolu FK Futbol Okulları Eser Eti eşlik etti. İcra Kurulu Başkanımız (CEO) Barış Orhunbilge, Yönetim Kurulu Üyesi ve Niğde Anadolu FK Başkanı Ali Ergöçmez, Altınordu FK Futbol Okulları Direktörü Aykut Turan'ın da yer aldığı toplantıda, yapılması planlanan projenin detayları masaya yatırıldı.

Proje kapsamında Niğde Anadolu Futbol Okulları'ndaki çocukların beslenme, sağlık, okur-yazarlık, doğru sportif etkinlik ve ekran bağımlılığı gibi ana başlıklar üzerinde nasıl bilgilendirileceği sunum üzerinden Özkan'a anlatıldı. Niğde'de böyle bir projenin başlamasını "Türk sporu için önemli bir adım" şeklinde nitelendirerek, "Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in önderliğinde İl sağlık Müdürlüğü'nün organizasyonuyla çocuklara saha dışı ile ilgili önemli bilgilendirmeler yapılacak. Projenin ileride ülkemiz geneline yayılacağına inanıyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Editör: TE Bilişim