Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göz doktoru sıkıntısı yaşanıyor. Günde yaklaşık 10 bin hastanın ziyaret ettiği hastanede Göz Polikliniği bölümü dolup taşıyor.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi göz polikliniğinde Tedavi olmak isteyen hastalar günlerce beklemek zorunda kalıyor ya da başka illere giderek tedavi oluyor. Edinilen bilgilere göre yaşanan bu sıkıntıların doktorlardan bazıları yasal izinlerini kullanması, bazı doktorların akademik kariyer için hastaneden ayrılmasından kaynaklanıyor. Ayrılan doktorların yerine doktor tayin edilememesi üzerine hastalar ve hastane yönetimi büyük sıkıntı çekiyor. Hastane yönetimi konu hakkında gerekli çalışmaları yaptığı öğrenildi ancak yönetim tek başına bugüne kadar etkili olamadı. Çözüm; siyasilerin konu hakkında elini taşın altına koyması gerekiyor.

Hastalar Randevu Alamıyor

 Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan göz doktoru sıkıntısı, kısa süre içinde çözüme kavuşturulmamasına vatandaşlar büyük tepki gösteriyor.  Tedavi için randevu almak isteyen hastalara randevu verilemiyor, en yakın tarih yaklaşık 1 ay sonrasına ancak verilebiliyor.
 
Editör: TE Bilişim