Bor Devlet Hastanesi Başhakimi Uzman Hekim Mustafa Kaçmaz ve Hastane Müdürü Rıza Ekinay’ı makamlarında ziyaret eden NGC Başkanı Necmi Pişkin ve yönetim  kurulu üyeleri Bor Devlet Hastanesindeki yenilikler ve hizmetler hakkında bilgi aldılar.

Ziyarete Başta Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Necmi Pişkin olmak üzere,Yeni Yıldız Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şerife Türkeş, Yeşil Bor Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kıvanç Şimşek, BORHABER.NET Haber Editörü ve Yeşil Bor Gazetesi Haber Koordinatörü Dâhi Gedik, Borun Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Alpaslan Düzgün, Melendiz Postası Genel Yayın Yönetmeni Nevin Varol ve Trt Bor Muhabiri Fuat Özkan katıldılar.

Bor Devlette Psikiyatri

 Hastaneye geçtiğimiz ay atanan ve göreve başladığı ilk günden bu güne hizmetleri ile ilçe halkı üzerinde iyi bir intibah uyandıran Pskiyatri Uzmanı Ufuk Bal ile de bir süre görüştü.Özellikle , Niğde’de bile bir çok hastanın başka illerde çare aradığı alanlardan olan Çocuk ve Ergen psikiyatrisi konularında  eğitimli olan Psikiyatri Uzmanı Bal cemiyet başkanı ve üyelerine bu konuda bilgi verdi ve soruları cevapladı.

 Pskiyatri Uzmanı Ufuk Bal kimdir ?

Bor İlçemiz ilk görev yeri olan Uzman Doktor Ufuk Bal, 1975 yılında Adana'da doğdu. Üniversite eğitimini 2001 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı, 2011 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden Psikiyatri Uzmanı Olarak uzmanlık belgesini aldı. Sağlık Bakanlığı 37. Dönem Hizmet Yükümlüğü kurası ile Bor Devlet hastanesi Psikiyatri Uzmanlığına atanan Bal, 07.03.2011 tarihinden itibaren Bor Devlet hastanesinde göreve başladı.


Editör: TE Bilişim