TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi ve AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Niğdeli vatandaşların Sağlık Bakanlığımızın açıklamalarını takip etmelerini ve alınan tedbirlere uymalarını istedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin yaptığı açıklamasında; TBMM Genel Kurulumuzda Sağlık Bakanlığı Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’nın Covid-19 hakkındaki bilgilendirmesini dinledik. Ülkemiz, en başından itibaren bu hastalıkla ilgili gelişmeleri yakından izlemiş ve gerekli tedbirlerini de süratle alarak hayata geçirmiştir.

Gültekin: Alınan tedbirlere mutlaka uymalıyız.

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi bu süreçte en çok hassasiyet göstermemiz gereken husus, bireysel temizliğimize ve diğer insanlarla olan mesafemize dikkat etmektir. Bizlere düşen görev bu süreç bitine kadar sarılmak, tokalaşmak ve bulaşma ihtimali olan yerlerden uzak durmamız gerekmektedir. Hemşerilerimin bu konuya ne kadar duyarlı ve hassas olduklarını biliyorum. Bu virüs tehdidinin en kısa sürede bertaraf edilmesi için devlet olarak tüm imkânlarımız seferber edilmiş durumdadır. İnanıyorum ki bu salgından; alınan tedbirlere hep birlikte uyarak, milletçe ve el birliği ile korunmuş olacağız. Alınan tedbirlere mutlaka uymalıyız.” Dedi.

Gültekin: Bu salgını birlikte yeneceğiz

Sizlerin de bildiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Sağlık Bakanlığımız virüs salgınının ilk ortaya çıktığı andan itibaren, hızlı kararlar alarak ve süratle uygulamaya geçirerek, ülkemizin bu krizden en az şekilde etkilenmesi için elinden gelen çabayı göstermiş göstermeye de devam etmektedir. Bende Her zaman hemşehrilerimizin yanındayım. İnanıyorum ki bu süreci hep birlikte el ele vererek en iyi şekilde atlatacağız. Unutmayalım ki hiçbir virüs Türkiye’den Türk Milletinin birliğinden, beraberliğinden, kardeşliğinden, aldığımız ve alacağımız tedbirlerden daha büyük değildir.

Ben bu vesile ile bu süreçte gece gündüz demeden çalışan tüm Sağlık çalışanlarımıza, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA’ya ve Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a da etkin tedbirleri ve mücadeleleri için teşekkür ederim." dedi.

Editör: TE Bilişim