Memur-sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-sen Genel Başkanı Metin Memiş, Niğde  Sağlık-sen Şube Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette sendikacılık çalışmalar hakkında şube başkanı Ebuzer Doğan’dan bilgi aldı.

Doğan yaptığı açıklamada: “ 29.07.2018 tarihinde 4 .olağan kongresini yaptığımız sendikamızın faaliyet alanları olan Niğde il sağlık müdürlüğü,  Ömer Halisdemir Eğitim ve  Araştırma Hastanesi başhekimliği, ağız ve diş sağlığı merkezi başhekimliği, Altunhisar,  Ulukışla , Çamardı, Bor  ve Çiftlik ilçe hastaneleri, aile çalışma ve sosyal hizmetler il müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarında yetkili sendikayız. Amacımız üyelerin hak ve menfaatlerini korumak. Teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden mücadele ediyoruz ve  etmeye devam edeceğiz” dedi.

Sağlık Sen Genel Başkanı  Metin Memiş ise: “Niğde sağlık sen şube başkanlığının 4.olagan kongresi sonrası yüzde 20 üye artışı ile Türkiye genelinde bir başarıya imza attı. Bu nedenle Niğde ili teşkilatına teşekkür  ziyaret yapmak istedim. Bu başarıda emeği geçen başta Sağlık Sen Niğde  Şube Başkanı Ebuzer Doğan ve  yönetimine ilçe, işyeri temsilcilerine üyelerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Öte yandan önümüzdeki günlerde yapılacak olan Sağlık-Sen Genel Başkanlık seçiminde, Sağlık- Sen Niğde  Şube Başkanı Ebuzer Doğan’ın yönetim listesinde yer alacağı iddia edildi.
 
 
Editör: TE Bilişim