Ulukışla ilçe Kaymakamı Arif Oltulu İlce Devlet Hastanesini ziyaret ederek yeni atanan İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Karadayı'ya görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve Devlet Hastanesi'ni denetleyerek yetkililerden bilgi aldı. 

Kaymakam Karal; acil servis, poliklinik odaları, 112 acil servis, röntgen ve tahlil odaları, mutfak ve hizmet odalarını inceleyerek İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Karadayı’dan bilgiler aldı. 

Temizlik ve hijyen konularında memnun kalan Kaymakam Oltulu, hastanenin henüz yeni kurulması ve geçiş sürecinde olmasına karşın vatandaşa en iyi hizmetin verildiğini belirtti. 

İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Adnan Karadayı; “Fiziki şartlar ne olursa olsun temizlik ve hijyen konusunda taviz vermiyoruz. Bu konuda zaman zaman eğitimler verilmekte ve personelimiz uyarılmaktadır. Vatandaşımıza karşı güler yüzlü, sempatik, hasta ve insan haklarına dayalı ve kaliteli bir hizmet vermeye azami çaba sarf ediyoruz. Personel sayısı artıp mevzuat şartları oluşunca, hastanede hem personel hem de hastalar için yemek çıkarılmaya çalışılacak" ifadelerini kullandı. 

Kaymakam Arif Oltulu da yaptığı açıklamada, Ulukışla ilçe Devlet Hastanesi'ndeki denetimlerde gördüğü manzaradan memnun olduğunu, personelin en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olduğunu dile getirdi. Oltulu, "Hastanenin bütün odalarını ve çevresini inceledim. Eldeki bütün olanakların kullanıldığını memnuniyetle gördüm. Hastanemiz temiz ve personel güler yüzle hizmet veriyor. Sağlık ekibine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilişim