Niğde İl Sağlık Müdürlüğü emrinde Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik çerçevesinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında istihdam edilecek Sürekli İşçi kadrolarına ilişkin sözlü sınav sonuçları belli oldu.

Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğünde oluşturulan sınav komisyonu tarafından noter kurası sonucu belirlenen adaylara sözlü mülakat sınavı gerçekleştirildi. Elektrikçi (Genel), Yardımcı Klinik Elemanı (Diş), Veri Girişi Kontrol İşletmeni, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı ve Şoför (Yolcu Taşıma ) branşlarına ilişkin sözlü sınav sonuçları ile atamaya hak kazanan isimler ve uygulama takvimi açıklandı.

Adaylar sınava ilişkin itirazlarını uygulama takviminde belirtilen tarihlerde Niğde İl Sağlık Müdürlüğüne yazılı olarak bildirecek. İtiraz sonuçları belirtilen tarihlerde İl Sağlık Müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanacak, kişilere ayrıca bir tebligat yapılmayacak.

Ancak bu sonuçlar, sınav sonucunda başarılı olan adayların atamasının yapılacağı anlamına gelmeyecek. Başarılı olan adayların atama işlemleri Güvenlik Soruşturması ve Arşiv araştırmalarının olumlu sonuçlanmasından sonra tamamlanacak.


 
Editör: TE Bilişim