Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, yaptığı açıklamada, ''BioNTech aşısının Vatandaşların Aile Sağlığı Merkezlerini evleri gibi gördükleri için aşılamanın onlar için çok daha rahat olacağını, Aile Sağlığı Merkezlerinin de aşı uygulanmaya başlanmasının aşılama süreci için çok iyi olacağını ifade etti.''

Ramazan Öncesi Gıda Denetimleri Sıklaştırıldı Ramazan Öncesi Gıda Denetimleri Sıklaştırıldı

‘’Aşı sırası gelen vatandaşlarımız Aile Sağlığı Merkezlerine gidebilir. Yeter ki aşı olmayı istesin. Her yerde aşımızı uyguluyoruz. 15 Haziran'dan itibaren Ömer Halisdemir Meydanında (Belediye Önü)  vatandaşlarımıza kolaylık olsun diye aşı uygulamasına başlayacağız. 40 yaş üstü ve aşı sırası gelen vatandaşlarımız geldiklerinde aşıları yapılacak, günlük 6 Bin doz aşıya kadar çıkmak istiyoruz. Aşı sırası gelmiş olan tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya ve toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmeye davet ediyorum. Covid-19'dan kurtulmanın en kısa ve kolay yolu aşı olmaktan geçiyor" dedi.

Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın: ‘’Niğde’de aşılama oranının çok güzel olduğuna, vaka sayılarında da buna bağlı düşüş yaşandığına işaret ederek, "Bizim için bir kişi dahi çok önemli. Aşılanmamış kimse kalmasın çünkü tek silahımız aşı. Onun için lütfen herkesi aşıya olmaya davet ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim