Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan yardım kampanyasından toplanan para ile başarılı bir ameliyat geçiren Ferdi Polat sağlığına kavuştu.  

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez,  Ferdi Polat’ın İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’nde başarılı bir kalp operasyonu geçirdiğini ve hastaneden taburcu edilerek sağlığına kavuştuğunu belirterek: “Bu süreçte maddi ve manevi desteklerini esirgemeyerek zor gününde personelimizin yanında olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Başsavcı Dönmez: “Niğde Adliyesinde İş-Kur kapsamında geçici görevle çalışan Aynur Polat'ın oğlu olan Ferdi Polat'ın ilerleyen kalp rahatsızlığı nedeniyle 1 ay içerisinde ameliyat olması gerektiğinden ameliyat ve tedavi giderlerinin karşılanması amacıyla Cumhuriyet Başsavcılığımız  koordinesinde Niğde Valiliği’nin 770 sayılı olurlarıyla Türkiye genelinde yardım kampanyası başlatıldı. Yardım kampanyasında hedeflenen tutar olan 36 bin  TL 2 gün gibi kısa bir sürede Hakimlerimiz, Cumhuriyet Savcılarımız, Adliye Personelimiz, Mülhakat Adliyelerimiz, Ceza İnfaz Kurumlarımız ve Türkiye'nin her yerinden duyarlı vatandaşlarımız tarafından yapılan bağışlarla toplanmıştı. Ferdi Polat, 14/02/2019 tarihinde İstanbul Florence Nightingale Hastanesinde başarılı bir kalp operasyonu geçirmiş ve hastaneden taburcu edilerek sağlığına kavuşmuştur. Bu süreçte maddi ve manevi desteklerini esirgemeyerek zor gününde personelimizin yanında olan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı 
 
 
Editör: TE Bilişim