Sağlık-Sen Niğde Şubesi Yönetim Kurulu Adına Şube Başkanı Ebuzer Doğan’ın yaptığı yazılı basın açıklamasında 2021 Mayıs Ayı Yapılan Sayımlar Sonrası Niğde' de Sağlık, Aile ve Sosyal Hizmetlerde yetkinin yine Sağlık Sen’de olduğunu açıkladı.

Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Doğan yaptığı açıklamada şunları belirtti ; “ Sağlık ve Sosyal Hizmet camiasının çok kıymetli çalışanları; Niğde de gerçekleştirilen ve yetkili sendikanın belirlendiği üye sayımı neticesinde üyelerimizin güvenini boşa çıkarmayarak, Sağlık Bakanlığına bağlı Tüm kurumlarda ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Tüm Kurumlarda yeniden yetkiyi almış bulunmaktayız.

Ramazan Öncesi Gıda Denetimleri Sıklaştırıldı Ramazan Öncesi Gıda Denetimleri Sıklaştırıldı


Biliyoruz ki, yolumuz uzun, yükümüz ağır, sorumluluğumuz fazla. Yüklemiş olduğumuz sorumluluk bilinciyle, yükümüz ağır olsa da sizlerin bize olan bu inancı gücümüze güç katacak ve sizler için her platformda mücadele etme azmimize ivme kazandıracaktır. Bugün dün olduğu gibi ve daha gür sesle yanlışa, haksızlığa ve haksıza sesimizi yükseltecek mücadeleye yılmadan devam edeceğiz. Sağlık-Sen Niğde Şubesi Yönetim Kurulu olarak; bizlere göstermiş olduğunuz bu teveccühe teşekkür eder, bizlere inandığınız için minnettar olduğumuzu da bilmenizi isteriz. Bu yolda bizimle birlikte yürüyen Sağlık-Sen Niğde Şubesi Yönetim Kurulumuza, İlçe temsilcilerimize Davamızın uç beyleri İşyeri temsilcisi arkadaşlarımıza, Genç Sağlık-sen teşkilatımıza, Kadın kollarımıza ve Bize inanan çok kıymetli Üyelerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
 

Editör: TE Bilişim