Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla yürüttüğü temizlik faaliyetlerine, bir yenisini daha ekledi. Mahallelerde ki çöp konteynırlarını yıkayarak pis kokuların yayılmasını önlemek için bir adet konteynır yıkama aracı aldı.

 

Günde 35 adet konteynır yıkanıp ve dezenfekte edilecek

 

Çöp konteynırlarının sık sık yıkanarak dezenfekte edilmesine ve çevreyi rahatsız etmemesine özen gösteren Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her hafta değişik bir mahallede uyguladığı temizlik çalışmalarının yanı sıra mahalledeki çöp konteynırlarını yıkamak ve dezenfekte etmek için bir adet konteynır yıkama aracı aldı.

 

Şehir merkezinde yaklaşık 5 bin konteynırın temizliğinin yapılması planlanırken, günde 35 adet konteynır yıkama ve dezenfeksiyonu yapılacak. Rutin belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getiren ve sunulan hizmetlerde verimliliği arttırmak amacıyla mahalle muhtarlarıyla da istişareli bir şekilde çalışan Niğde Belediyesi ekipleri, vatandaşların takdirini kazanıyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan “Niğde Belediyesi olarak, çöplerin zamanında toplanmasına, eskiyen ve yıpranan konteynırların yenileriyle değiştirilmesine ve dezenfekte edilmesine özen gösteriyoruz” dedi.

 

http://www.borhaber.net/saglik/cop-konteyniri-yikama-araci-hizmette-h17521.html

Posted by Bor Haber on 5 Ağustos 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim