Bor İlçesinde henüz bilinmeyen nedenle Sinandı mevkiinde bağlık bir alana köpükler düştüğü iddia edildi!


Haber : Selim GÖKEL


Edindiğimiz bilgiye göre ; Bor İlçesinde Sinandı mevkinde bağları bulunan M.A.(28)  bağlarının bulunduğu bölgeye gökyüzünden köpükler döküldüğünü belirti. 

Bağlarının içine ve dışındaki su kanalına dökülen köpükleri gören M.A.(28) gözlerine inanamadı. Köpüklerin etrafa lağım kokusu da yaydığını söyleyen M.A.(28)  çektiği fotoğrafları  Borhaber.net  ile paylaştı.


KÖPÜKLERİN AKKAYA BARAJINDAN GELDİĞİNE İNANDIRAMADILAR

M.A’nın bağ komşularının ısrarla köpüklerin gökyüzünden dökülmediğini, Akkaya Barajından geldiğini söylemelerine rağmen, komşularına inanmadı.

Köpüklerin, Atmosferin 5 katmanından birisi olan homosfer katmanından düştüğünü bilimsel verilere dayandırarak anlatmaya çalışan M.A.(28); Bu köpüklerin Akkaya Barajından gelmiş olması ihtimali yok.  Geçtiğimiz gün Borhaber.net sitesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürünün açıklaması vardı. Akkaya Barajının temizlendiğini, artık her  canlı yaşadığını,  arıtmanın çalıştırıldığını söylemişti,  İl Müdürümüze inanıyoruz, bu köpüklerin Akkaya barajından gelmesi artık imkansız. Biz lisede okumuştuk, atmosferin 5 ayrı katmanı var bu katmanlardan  kimyasal katman olan homosfer tarafından oluşup bizim bağa ve önündeki su kanalına düşmüştür”dedi.

Bazı vatandaşlar da köpüklerin gökyüzünden değil, yerin yedi kat altından geldiğini iddia ettiler. 

AKKAYA'DAN Bİ HABER BAZI YORUMCULARIMIZA ÖNEMLİ NOT. BU MATRAK BİR HABERDİR. 

M.A.(28)’in söz ettiği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet AKAY'ın 08 Kasım 2013 tarihli açıklaması aşağıdaki linktedir.

10 Temmuz 2013 tarihinde ise Sayın Müdür yine aynı tarzda kameralarımıza açıklama yapmıştı. 

Akkaya 'daki b.k kokusu için ilginç çözümleme

 

 

 
Editör: TE Bilişim