Bor ilçesinde yapım aşamasında olan 75 yataklı Bor Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Sağlık Bakanlığı tarafından 2013 yılı yatırım planına alınarak yapımına başlanan hastanenin 2017 yılının Ekim ayı içerisinde hizmete açılmasının planlandığını söyledi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Bor ilçesinde bir takım incelemelerde bulunan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor Devlet Hastanesi inşaatını ve Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini gezerek; yapım aşamasında olan Bor Devlet Hastanesi inşaatında gelinen aşama ve çevre düzenlemesi çalışmaları ile ilgili olarak Niğde il Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel ve Niğde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri   Dr. Hidayet Çınar’dan bilgi aldı.   

Vali Yılmaz Şimşek; Niğde’nin, sahip olduğu ve devam eden yatırımlar, mevcut kamu ve özel hastaneler, sağlık personeli ve uzman ekipleriyle sağlık hizmetleri konusunda iyi bir konumda olduğuna dikkat çekerek, Bor İlçemizde yapımı devam eden 75 yataklı Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçmesiyle Borlu vatandaşlarımıza yönelik sağlık hizmetlerinde önemli bir ivme kaydedileceğini ifade etti.

        Buradaki incelemelerin ardından Vali Şimşek Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek tedavi gören hastalarla sağlık durumları hakkında sohbet ederek, acil şifalar diledi.

 
Editör: TE Bilişim