Coronavirüs nedeni ile belediyelerin yaptığı temizlik çalışmalarını haberleştiren Odatv.com Niğde Belediyesinin de olduğu bir çok belediyenin temizlik çalışmalarını abarttığını belirtti. 

Odatv.com hazırladığı video haberde başta  Niğde ve Nevşehir Belediye Başkanlığı olmak üzere, özellikle Akp'li belediyelerin virüs temizliği konusunu abarttığını ve şov amaçlı yaptığını iddia etti ve "Birisi lüften AKPli belediyeleri durdursun. Bu kez insanlarımız  aşırı kimsayaldan ölecek" diyerek video tamamlandı. 

Diğer yandan, Nevşehir Belediyesi başta olmak üzere caddelerde temizlik yapan Ak Partili bir çok belediyenin çalışması abartıkları düşüncesi ile  sosyal medyada tartışma konusu oldu. 

ÖNCEKİ NİĞDE BELEDİYE BAŞKANLARINI UNUTMADIK

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir bir önceki belediye başkanları gibi abartıyı sevmiyor. Önceki belediye başkanları, bayram kutlamaları, özel günlerin kutlamalarında reklam panolarında hep kendi fotoğraflarını kullanırdı. Duraklarda fotoğraflarının olmadığı an bilinmezdi.  20 kişiden daha fazla kişinin katıldığı bütün toplantılarda muhakkak belediye başkanının ya fotoğrafı, ya konuşması gibi bir çok reklam tarzı uygulamaları görürdük. Ancak hakkını yememek lazım, mevcut başkan Emrah Özdemir bu konuda mütavazi ve abartma yapmadan PR çalışması yapıyor. 

Haber: Selim Gökel

Editör: TE Bilişim