Niğde Belediyesi, koronavirüs tedbirlerini kapsamında vatandaşların sokağa çıkmasına engel olmak amacıyla parklarda bulunan bankları kepçeler yardımı ile kaldırdı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “İçişleri Bakanlığının yayımladığı yeni genelge ile 65 yaş ve üzeri kişilere sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından Niğde belediye başkanlığı olarak vatandaşların sokağa çıkmasına engel olmak amacıyla şadırvan parkı içerisindeki bankları kaldırdıklarını ifade etti.

Başkan Emrah Özdemir’ Hem oturma guruplarının bakım ve onarımları, hem de vatandaşların sokağa çıkma yasağını delmemeleri için burada bulunan bankları geçici süreyle kaldırdıklarını, yasağın bitmesinin ardından yeniden yerlerine koyacaklarını’ söyledi.

Özdemir’ koronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesinin ardından halk sağlığını korumak adına önlem amaçlı başlattığı çalışmaların devam ettiğini belirten Özdemir; “ Ekipler, park, meydan, cadde ve sokak, otobüs durakları, toplu ulaşım araçları, çocuk oyun alanları gibi insanların toplu olarak kullandığı alanlarda düzenli olarak dezenfeksiyon gerçekleştirdiklerini’ belirtti.

Editör: TE Bilişim