Niğde Valiliği Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Teknik Çalışma Grupları Toplantısı Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’in de katılımıyla Gençlik Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Niğde Yılmaz Şimşek, şimdi teknoloji çok yoğun. Tablet, akıllı telefonlar, whatsapp var. Türkiye’de en fazla teknoloji bağımlılığı var. Eğitimde ana materyal kağıt ve kalemdir. Alarm zili çalan teknoloji bağımlılığıdır. Bağımlılıkla Mücadele Kurullarının amacı;  uyuşturucu ile mücadele sürecinde mevcut durumu tespit etmek ve hazırlanan eylem planı kapsamında uygulanması gereken faaliyetlerin ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve koordinasyon içerisinde yürütülmesini ve takibini il düzeyinde sağlamaktır. Toplantılarda alınan kararlar doğrultusunda İlimizde paydaş kurumlarla birlikte bağımlılıkla mücadele çalışmaları yapılmaktadır” dedi.

Daha sonra katılımcılara Özgür Velioğlu Bağımlılıkla mücadelesi konusu hakkında sunum yaptı. Toplantı öneriler ve karaların alınmasıyla sona erdi.
 
 
Editör: TE Bilişim