Eski dönemlerde insanların bez çanta, file vb. kullandığına dikkat çeken Temur, plastik ve naylon poşet kullanımının azaltılmasına yönelik çalışma yapıyor.

‘’Bu memleket hepimizin, geleceğimizi kirletmeyen bir dünya istiyoruz. Hükumetimizin çıkardığı ve poşet kullanımının azaltılması konusundaki kampanyasını önemsiyor ve destekliyoruz.  Doğaya bırakılan bu poşetlerin yıllar geçmesine rağmen kaybolmadığı ve sağlığımız için ciddi tehdit oluşturduğunun bilincindeyiz. Alışverişe çıkan kadınlara Bez Çanta dağıtarak, hem farkındalık oluşturuyor, hem de kampanyaya destek veriyoruz’’ dedi.


Bu kampanyaya  desteğimiz büyük ilgi görüyor diyen Temur konuşmasına devamla; ‘’Dünya sadece insanların değil. Birçok canlının, hayvanların ve aynı zamanda hayat kaynağımız olan bitkilerinde yaşam alanıdır. Ev ziyaretlerimizde bayanlardan büyük destek görüyoruz ve kampanyamızın çok anlamlı olduğunu ifade ediyorlar. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. Geleceğimize duyarlı bir kampanyayı hayata geçirdiği için.  "Poşetlerle ilgili düzenlemenin başlangıcı da 'Sıfır Atık Projesi'dir. Bu projeyi başlatan Emine Erdoğan Hanımefendi'ye de teşekkür ediyoruz. O'nun başlattığı projeyi AK Parti Niğde Kadın Kolları olarak destek veriyoruz’’ dedi.

 
Editör: TE Bilişim