Niğde İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Rıza Erdoğan, Müdür Yardımcısı Muhammet Bayraktar, Müdür Yardımcısı Harun Yardımcı, Şube Müdürleri M.Serhat Vural, Banu Candan Yılmaz ile birlikte Sendikaya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Uzm. Dr. Alirıza Erdoğan, 16 Haziran 2013 tarihinde yapılan Olağanüstü seçimde seçilen yeni yönetime başarılar diledi; Niğde için hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak çalışanların yetkili temsilcisi olan Sağlık–Sen’in sağlık çalışanlarının hakları için yaptığı çalışmaların çok önemli olduğunu belirtti.

Bu gayretlerini memnuniyetle takip ettiklerini, idare ile çalışanlar arasında iyi bir iletişim ve diyalog sağladığını ifade eden Uz. Dr. Erdoğan, bunun mutlaka olması gerektiğini, kendilerinin de idare olarak  sendikalar  ile sağlıklı bir diyalog olduğu takdirde bundan sonra Niğde de beraber daha güzel uygulamaları imza atacaklarını  söyledi.

Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Rıdvan Yeşildal ise yapılan ziyaretten mutlu olduklarını, başarılı çalışmalarından ve sivil toplum ve çalışanların temsilcisi olan sendikalara verdiği önem ve sağlıklı diyaloglarından dolayı teşekkür etti.

İdare ile çalışanlar arasında sağlıklı bir diyalog ve işbirliği ile son yıllarda sağlıkta ortaya çıkan sorunların çözülebileceğini ifade eden Yeşildal, yetkili sendika olarak da sağlık çalışanlarımızın temsilcisi olarak özlük, sosyal ve mali haklarının korunması ve geliştirilmesi için gayret gösterdiklerini ve bunu diyalog ve iletişim ile sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürü Uzm Dr. Ali Rıza Erdoğan’a 112 istasyonlarının güvenliğinin ve çevre aydınlatmasının yetersiz olduğu vurgulandı Uz. Dr. Erdoğan ise, Güvenlik kamerası olmayan 112 istasyonlarının güvenlik kamerası takılması için ve çevre aydınlatması ile ilgili çalışma başlatılması için  gerekli talimatı verdi.


 

Editör: TE Bilişim