Niğde Milletvekili ve KİT Komisyon Üyesi Ömer Fethi Gürer TBMM’de sıra sayısı 273 olan Kanun Tasarısı'nın 4'üncü maddesiyle ilgili konuştu.

 

GÜRER;“MECLİSTE ÜÇ BUÇUK AYDA 130 TANE KANUN MADDESİ GÖRÜŞTÜK AMA ŞU TERÖRLE İLGİLİ GELİP BURADA DOĞRU DÜRÜST KONUŞTUĞUMUZ BİR OTURUM OLMADI.”

 

         Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer şöyle dedi:“ Bugün yine 1 binbaşı, 2 emniyet amiri, 5 şehidimiz var. Ben, milletvekili olduğumdan beri bir şeyi algılamıyorum: Mecliste üç buçuk ayda 130 tane kanun maddesi görüştük ama şu terörle ilgili gelip burada doğru dürüst konuştuğumuz bir oturum olmadı. Bakanlar Kurulu’nun bütçenin dışında sıraları boş, milletvekillerimizin bir kısmı gelip gidiyor, bir sürü can, şehit, acı bu memleketin gündeminde. Ben köye gittiğimde vatandaş bunu bana sorduğunda cevap veremiyorum. O anlamda terörle ilgili Meclisin mutlaka toplanıp siyasi partilerin bu konuyu birlikte değerlendirmesi gerekliliğine inanıyorum, öncelikle bunu belirteyim” dedi. CHP sıralarından alkışlar alan Gürer, Çamardı depremine de değindi.