Niğde'de bir apartmanın girişinde bulunan malzemelerin şüpheli kişiler tarafından yakıldığı iddia ediliyor.

Niğde’de 4 ayda terör örgütlerine yönelik 19 operasyon yapıldı Niğde’de 4 ayda terör örgütlerine yönelik 19 operasyon yapıldı

Geçtiğimiz gün Niğde Esenbey Mahallesi El Hacı Mahmut Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın giriş katında yangın çıkmıştı.  Yangın apartmanın içinde ve dışında büyük zarara yol açmış. Bir daire, bir dükkan kullanılamaz hale gelmiş, bir çok dairenin de camları kırılmıştı. Niğde Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürdü.  Polis olayla ilgili soruşturma açtı. 

ESNAF KUNDAKLAMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

Son günlerde aynı bölgede sık sık yangın çıkıyor. Bu durum çevre esnafı ve bölgede yaşayan vatandaşları tedirgin ediyor. 

Yangının çıktığı bölge esnafları sitemize yaptıkları açıklamada;  Elhacı Mahmut Caddesi, Paşa Cami cevresinde bu tür yangın olayları çok sık olmaya başladı. Bazen hemen haberimiz oluyor kendi imkanlarımız ile söndürüyoruz. Bazende itfaiye çağırıyoruz. Bu yangınların ihmalden, dikkatsizlikten oluşan  yangınlar olduğunu düşünmüyoruz. Psikoloji bozuk veya madde bağımlısı kişi yada kişilerin  kasıtlı çıkarttıklarını düşünüyoruz. Bu olaylardan sonra dükkanlarımızda, depolarımızda önlemler almaya başladık" şeklinde konuşarak tedirgin olduklarını belirttiler. 

Editör: Selim GÖKEL