Niğde Belediyesi Hentbol Takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayarak 2. Lig'deki mücadelesine başlamaya hazırlanıyor. Takımın ilk maçı 5 Kasım tarihinde Osmaniye'de oynanacak. İlk hafta Osmaniye'de sahaya çıkacak olan takıma destek veren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, takımın her zaman yanında olduğunu belirterek başarı dilediklerini iletti.

Şampiyon Niğde Belediyespor Nevşehir’den 3 puanla döndü Şampiyon Niğde Belediyespor Nevşehir’den 3 puanla döndü

TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Özdemir; "Niğde Belediyesi Hentbol Takımımız, yeni sezonda 2. Lig'deki mücadelesine başlıyor. İlk hafta Osmaniye'de sahaya çıkacak olan takımımıza başarılar diliyorum. Gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak ve onları desteklemek bizim için önemlidir. Bu yüzden takımımızın her zaman yanındayız ve onlara destek vermeye devam edeceğiz. Gençlerimize başarılar diliyorum." Şeklinde konuştu.

İYİ BİR SONUÇ BEKLİYORUZ

Niğde Belediyesi Hentbol Takımı, geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyerek kalitesini göstermişti. Yeni sezonda da aynı başarıyı sürdürmek isteyen takım, Osmaniye deplasmanında iyi bir sonuç alarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

“Belediyemiz, gençleri spora teşvik etmek ve onlara destek olmak adına birçok projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. “Diyen Başkan Özdemir; “Niğde Belediyesi Hentbol Takımımız, başarılı bir teknik ekip ve genç yeteneklerden oluşan kadrosuyla 2. Lig'de iddialı bir şekilde mücadele ediyor. Takımın başarılı performansı, Niğdelilerin desteğiyle daha da artacak inşallah, takımımızdan güzel sonuçlar bekliyoruz.” Dedi.

Editör: Selim GÖKEL