Başkan Tekkahveci: SGK çalışanları mutsuz Başkan Tekkahveci: SGK çalışanları mutsuz

2023-2024 eğitim öğretim yılı ile birlikte beş yıl önce Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü´nün destekleri ile 81 ilin Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan “Merkezim Her Yerde” projesi devam ediyor. Merkezim Her Yerde projesi kapsamında Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi gönüllüleri Aşlama köyü Mukadder ve Murat Bayatlı Ortaokulunda Gönüllüler ile birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezinde görevli gençlik liderleri, Aşlama köyü Mukadder ve Murat Bayatlı Ortaokulu ziyaret ederek, köy okulunda eğitim öğretim gören öğrencilerle bir araya geldiler. Öğrencilere “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gerçekleştirecekleri sanatsal ve sportif faaliyetler hakkında bilgi veren gençlik liderleri, öğrencilerle birlikte doyasıya eğlendiler.

Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi  gençlik liderleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüzün 5 yıl önce 81 ilde başlattığı “Mobil Gençlik Merkezi” projesi ile çocuklarımızı spor ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyoruz.  Bu bağlamda gönüllü üyelerimiz “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gençlerimizle buluşmaya devam ediyor. Proje kapsamında Aşlama köyü Mukadder ve Murat Bayatlı Ortaokulunu ziyaret ederek okul bahçesinde kurduğumuz sanatsal ve sportif stantlar ile çocuklarla doyasıya eğlendik. Gençlik Merkezimizde gönüllü gençlerimiz, ilk olarak ‘Merkezim Her Yerde´ projesi kapsamında öğrencilere; sanatsal, sportif ve kültürel alanlarda bilgiler verdi. Öte yandan öğrencilere, merkezimizin faaliyetlerinde anlatıldı. Okul bahçesine oyun istasyonları kurarak gençlerimize güzel bir gün yaşattık. Öğrencilerimiz hem oyun oynadılar hem de oynanan oyunlar hakkında bilgi sahibi oldular. 

Editör: Selim GÖKEL