Niğde Kültür Sanat Ve Eğitim Derneği (NİKSED) 2.ci olağan genel kurulu gerçekleşti..

NİKSED Derneği, kurulduğu günden beri Niğde’nin tanıtılması yönünde, kültürel, sanatsal ve eğitsel aktiviteleriyle yerel, ulusal ve uluslararası sanatçıları Niğde Bor’da misafir ederek ortak kültürel çalışmalarla bu güne kadar bir örneği olmayan organizasyonlara imza attı.

Bor Balkan Türkleri Derneği toplantı salonunda yapılan 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı 05 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 13.30’da dernek üyeleri ve davetlilerin katılımıyla toplandı.

Genel Kurul Başkanlığına başka aday müracaatı olmadı. Mevcut başkan Necmi Pişkin, tek liste halinde katıldığı kongreye de NİKSED Başkanlığına yeniden seçildi.

2.Olağan Genel Kurul toplantısında açıklamada bulunan Başkan Necmi Pişkin; 2. Olağan genel kurululumuza teşriflerinizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 26 Ağustos 2019’da kurmuş olduğumuz derneğimizin, II. Olağan genel kurulunu yapmak üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız.

Malumunuz üzere Kovit-19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl gerçekleştirmek istediğimiz ve hazırlığı içinde bulunduğumuz etkinliklerimizi, maalesef gerçekleştirememiş bulunmaktayız.

İçinde bulunduğumuz yılda ise, yetkili bakanlıkların genelgeleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz. Temennimiz bir an önce bu salgının son bulması ve normal düzenimize geçmektir. Bu nedenle bu yıl da herhangi bir etkinlik yapılamayacak gibi görünüyor.

Yine yetkili birimlerden gelecek genelgeler doğrultusunda hareket edeceğimizi, olumlu gelişmeler olması halinde düşünce aşamasında olan bazı kültürel ve sanatsal faaliyetlerimizi gerçekleştireceğimizi ve sizlere zaman zaman bu konuda bilgi vereceğimizi bildirir, II. Olağan genel kurulumuzun hayırlı olmasını diler, hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım" dedi 

 

NİKSED Başkanlığına seçilen Necmi Pişkin’in yeni Yönetim Kurulu Üyeleri (Asıl)

Necmi Pişkin (Başkan),

Duygu Haliloğulları (Bşk.Yrd.),

Reyhan Akgül (Genel Sekreter),

Lütfi Çaprak (Muhasip),

Yaşar Yüksel,

Yönetim Kurulu Üyeleri (Yedek)

Ramazan Özkan,

Ali Durkal,

Orhan Gümüş,

Ferhat Şengül,

Denetim Kurulu Üyeleri (Asıl)

Eyer Üstünden Sahnelere: Cumhuriyet ve Tiyatro Eyer Üstünden Sahnelere: Cumhuriyet ve Tiyatro

Necati Pişkin,

Ünal Tosunbaş,

İbrahim Eryılmaz

Denetim Kurulu Üyeleri (Yedek):

Yusuf Biltekin,

Fatma Tekinaslan,

Mustafa Cancı.

isimlerinden oluştu.

Editör: TE Bilişim