Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 4.sü düzenlenen Kitap Fuarı İç İşleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin katılımlarıyla düzenlenen açılış programıyla kitapseverlere kapılarını açtı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Meydanında düzenlenen Niğde Belediyesi 4. Kitap Fuarı açılış programına İç İşleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce’nin yanı sıra Niğde Valisi Yılmaz Şimşeki AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Şehit Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri siyasi parti il başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından fuara katılan vatandaşlara birbirinden güzel eserlerini ve şiirlerini seslendiren onur konuğu Ahmet Selçuk İlkan gerçekleştirdiği mini konser ve imza programıyla sevenleri ile güzel vakit geçirdi. Mini konsere katılarak eğitim ve kültürel alanlarda birbirinden güzel etkinliklerle hemşehrileriyle kitap fuarı süresince bir arada olacağını belirten Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “8-17 Kasım tarihleri arasında devam edecek Kitap Fuarımızda ikiyüzün üzerinde yayın evi ve yetmişin üzerinde yazarla hemşehrilerimizi buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Medeniyetlerin yaşatıldığı şehrimizde eğitim ve kültür alanlarında her zaman olduğu gibi öncü olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mini konser ve imza programına katılan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, onur konuğu Ahmet Selçuk İlkan’a gösterilen ilgiyi görünce 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde de İlkan’ı Niğde’ye davet ederek Kadınlar Günü münasebetiyle düzenleyecekleri programı belirlemiş oldu.

Editör: TE Bilişim