TÜGVA, pandemi döneminde öğrencilerin evden çıkmadan keyifli vakit geçirebilmelerini sağlayacak çok önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren, kültürel birikime önem veren TÜGVA, pandemi sürecinde öğrencileri yalnız bırakmadı. Evden çıkmadan keyifli ve verimli vakit geçirebilmeleri için yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Resim Yarışması Ermenistan işgali altında olan Karabağ'ın, Azerbaycan ordusunun harekete geçmesiyle büyük bir zaferle yeniden özgürlüğüne kavuşmasına ithafen; "İki devlet, tek millet" anlayışıyla organize ediliyor.

İKİ ÜLKE GENÇLERİ AYNI ANDA YARIŞACAK!

Azerbaycan Gençlik Vakfı ile yakın zamanda protokol imzalayan ve gençler için ortak çalışmalar yürüten TÜGVA bu projeyle bir ilki gerçekleştiriyor. İki ülke gençlerinin aynı anda yarışacağı Bu yarışma da TÜGVA liseli öğrencilerin gözünden Karabağ zaferini görmeyi ve bu vesileyle kardeşlik duygularını pekiştirmeyi hedefliyor. Proje sonunda Türkiye' de ilk üçe giren öğrenciler, Azerbaycan'a Azerbaycan'da ilk üçe giren öğrenciler de Türkiye gezisine gitmeye hak kazanacaklar.

Yarışmaya http://tugva.org/karabag-zaferi-resim-yarismasi/ sitesinden başvuru yapılabilecek.

Yarışmanın son başvuru tarihi 24 OCAK 2021

Editör: TE Bilişim