Niğde Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 14 Mart’ta düzenlenecek tiyatro etkinliğine davette bulundu.

Şanlı tarihimizin kahraman analarına ışık tutan “ANA”DOLU adlı tiyatro oyununa davette bulunan Başkan Özdemir,” Niğde’de tiyatro gösterimleri ile sosyal alanda etkinlik sağlama yönünde atılımlar yapmaya devam ediyoruz. Bizim için önemli olan sosyal kültürün gerçeklerle bilinerek ortaya çıkmasıdır. Niğdeliler sanata ve kültüre doyacak etkinliklerle çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Niğde Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 19:30’da ücretsiz olarak Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 1923’nolu salonda “ANA”DOLU isimli tiyatro gösterisi sahnelenecektir.

Niğde Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun açtığı kurslarda keşfedilen yeni yeteneklerin yer aldığı tek perdelik komedi oyununun yönetmenliği Gonca Varol yapıyor. Muhterem Efendi ve Zuhuri Efendi adlı iki cimri babanın zenginliklerine daha da büyük varlıklar katmak amacıyla, oğullarını kendi istedikleri kızlarla evlendirmeyi konu edinen “Ayyar Hamza”da 12 oyuncu yer alıyor. 10 kişilik teknik ekibin 2 ayda hazırladığı komedi oyunu, güldürürken düşündüren ve günümüz dünyasına önemli mesajlar aktaran bir özelliğe sahip. Prömiyeri 24 Şubat’ta saat:19.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan tiyatro oyunu, 25 Şubat, 1, 11, 15, 22, 25 ve 29 Mart tarihlerinde saat.19.00’da ücretsiz olarak Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Editör: TE Bilişim