Yazarlar ve Sanatçılar Birliği (YAZSANBİR) yönetimi, Niğde Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.


Kısa adı YAZSANBİR (Yazarlar ve Sanatçılar Birliği) olan derneğin yeni yönetim kurulu üyeleri  Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi ziyaret ettiler.

Yazarlar ve Sanatçılar Birliği’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, yazar, şair ve sanatçıların kültürün gelişmesine büyük katkılarının olacağını belirtti. Ekinci “ Kültür eğitimin vazgeçilmez bir ayağıdır. YAZSANBİR’i önemsiyoruz. Yaptığınız çalışmalarla Niğde’nin dışınada da çıkabilmeniz temennimiz. Müdürlüğümüz olarak okullarımızda kurulan Genç Yazarlar ve Şairler Kulüpleri ile öğrencilerimizde bulunan yetenekleri ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Bu konuda sizlerin de desteğinizi bekliyoruz. Bizler herkesin okumasını ve yazmasını istiyoruz. Bu ülkenin kurtuluşu okumak ve yazmaktan geçiyor” dedi.

Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Başkanı Fırat Ensari, YAZSANBİR’in resmi olarak 8 Ağustos 2011 yılında kurulduğunu ve 1,5 yıllık süreç içinde toplamda 11 etkinlik yaptıklarını ve iyi bir yere geldiklerini belirtti. Ensari “ Bu görevi 1,5 yıldır arkadaşlarımız yürütüyorlardı. Önceki yönetimdeki arkadaşlarımız Yazsanbir’i iyi bir yere taşımışlardır. Bizler de bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Bu çalışmalarımızı yaparken İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışmalar ve projeler yapmak istiyoruz” dedi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarete Yazsanbir Başkanı Fırat Ensari ile yönetim kurulundan Yusuf Tüfekçi, Murat Soyak, Uğur Mart, Murat Yalçın Tekin, Bahadır Çelikbaş ve İsmail Özmen katıldı. 





Editör: TE Bilişim