Yazarlar ve Sanatçılar Birliği (YAZSANBİR) yönetim kurulu üyeleri göreve yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’ye ve Müdür Yardımcısı Yusuf Tüfekçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Yazarlar ve Sanatçılar Birliği’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, yazar, şair ve sanatçıların kültürün gelişmesine büyük katkılarının olduğunu ifade etti. Yazarların geleceğin büyükleri olacak öğrenciler üzerinde etkilerinden bahseden Ekinci, Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu projeler hakkında bilgi verdi. Yazarlar ve Sanatçılar Birliği (YAZSANBİR) ile güzel ve yararlı çalışmalar yapmayı arzu ettiklerini vurgulayan Ekinci, “Okuyan, yazan ve düşünen öğrenciler yetiştirebilmemiz için hepimizin üzerine büyük görevler düşmektedir. Projelerimiz arasında yazarlarımızı okullarımızdaki öğrencilerle buluşturma programımız da var. Şair, yazar ve sanatçılarımızı öğrencilerimizle buluşturarak konferanslar düzenlemeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Ziyarette bir konuşma yapan Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Genel Başkanı Hayrullah Eraslan da, yazmayı dert edinmiş şair, yazar ve sanatçıların bir araya gelerek kurdukların YAZSANBİR’in faaliyetleri ile ses getirdiğini söyledi.

 

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarete Genel Başkan Hayrullah Eraslan ve yönetim kurulu üyeleri H. İbrahim Tongur, Murat Soyak, Kibar Ayaydın, Murat Akalın, Fatih Kızılkaya, Mehmet Bahsi,  Fırat Ensari katıldı. 


Editör: TE Bilişim