Niğde Belediyesi 3. Ramazan Etkinlikleri Yazar Yavuz Bahadıroğlu konferansıyla devam etti.

3. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri ile beğeni toplayan Niğde Belediyesi sanatçıları Niğdelilerle buluşturmaya devam ediyor.
 
1 Ağustos Pazartesi günü yoğun bir katılımla Gülşen Kutlu konseriyle başlayan etkinlikler aynı ilgi ve yoğunlukla devam ediyor. Niğde Belediyesi tarafından eski köy garajına kurulan Ramazan etkinlik alanının tadını vatandaşlarla birlikte çocuklar da çıkarıyor. Minikler, alana kurulan lunaparkta gönüllerince eğleniyor.
 
Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği konserlerinden Hacivat-Karagöz'e, Meddah'tan kukla ve ilizyonist gösterilerinden Aşık ve Maşuk'a kadar bir çok etkinliğin düzenlendiği etkinlik alanını her gün genç, yaşlı, çocuk çok sayıda kişi ziyaret ediyor.
 
Aileleriyle birlikte etkinliklerin yapıldığı alanı ziyaret eden çocuklar lunaparkta, çarpışan otolardan, dönme dolaba kadar birbirinden değişik oyuncaklarda eğlenme imkanı buluyor.
 
Etkinliklerin üçüncü gününde Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu konuşmacı olarak katıldı. Bahadıroğlu, Ramazan ayının önemine değindi.






Editör: TE Bilişim